#rec246391935
Користувацька угода
1. Загальні положення

1.1. Уважне ознайомлення з цією Користувацькою угодою є обов'язковою умовою надання послуг, зазначених у мобільному додатку.

1.2. Ця Користувацька угода прирівнюється до договору, укладеного в письмовій формі.

1.3. Шляхом безпосереднього використання послуг, зазначених у мобільному додатку та на веб-сайті, Користувач підтверджує, що він ознайомився та в повному обсязі прийняв всі положення цієї Угоди, в тому числі, в частині надання згоди на обробку персональних даних Користувача, а також на отримання e-mail, sms та інших видів розсилок інформаційного та рекламного змісту, в тому числі від Партнерів.

1.4. Користувач зобов'язується в повному обсязі дотримуватися всіх положень Користувацької угоди протягом усього періоду роботи з мобільним додатком.

1.5. Ця Користувацька угода вважається укладеною з моменту здійснення Користувачем однієї з наступних дій:

– оформлення замовлення Користувачем у мобільному додатку;

– оформлення замовлення за телефоном Контактного центру.

2. Сторони Угоди і використані поняття

2.1. Користувацька угода (далі також – "Угода") – цей документ, що має односторонній і беззастережний характер, запропонований до прийняття Користувачем у форматі письмової оферти. Акцепт (прийняття) цієї Угоди є обов'язковою умовою надання послуг Виконавця. Акцепт здійснюється Користувачем автоматично в результаті використання мобільного додатку.

2.2. Контактний центр – підрозділ, що займається обробкою звернень Користувачів. Номер телефону Контактного центру: 0800 355 355.

2.3. Послуги – надання Виконавцем Користувачеві можливостей для швидкого і простого пошуку і замовлення готової їжі.

2.4. Виконавець – вся адміністративна і технічна команда мобільного додатку, відповідальна за забезпечення його працездатності. Виконавець знаходиться в прямому контакті з Користувачем і зобов'язується надавати інформацію консультаційного характеру з питань, прямо пов'язаних з використанням мобільного додатку. Виконавець є однією зі сторін цієї Користувацької угоди.

2.5. Користувач – будь-яка фізична особа, що в тій чи іншій мірі, тим чи іншим чином використовує мобільний додаток. Користувачем є будь-яка особа, що використовує мобільний додаток в будь-яких своїх цілях. Таким чином, всі положення цієї Користувацької угоди застосовуються в повному обсязі до всіх фізичних осіб, які використовують мобільний додаток. Користувач є однією зі сторін цієї Угоди.

3. Предмет Користувацької угоди

3.1. Виконавець пропонує Користувачеві свої послуги на умовах, що є предметом цієї Користувацької угоди.

3.2. Угода може бути змінена Виконавцем без будь-якого спеціального повідомлення; нова редакція Угоди набирає чинності по закінченню 3 (трьох) днів з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Угоди.

4. Опис послуг

4.1. Мобільний додаток є інформаційною системою замовлень, яка пропонує користувачам можливості для швидкого і простого пошуку і замовлення готової їжі. Зазначені послуги носять інформаційний характер і надаються Користувачеві безоплатно.

4.2. Користувач погоджується з тим, що всі послуги надаються «як є», і що Виконавець не несе відповідальності за видалення або незбереження будь-якої персональної інформації, а також за збої в роботі платіжних систем.

4.3. Відповідальність за якість продуктів, що поставляються, за затримки, збої, невірну або несвоєчасну доставку несе Виконавець.

4.4. Для того, щоб скористатися послугами Виконавця, Користувач самостійно оформляє замовлення через мобільний додаток, або за телефоном Контактного центру Виконавця.

4.5. Користувач оплачує замовлення одним з таких способів:

4.5.1. безпосередньо при отриманні замовлення від служби доставки Виконавця готівкою, банківською карткою або іншими способами, які забезпечує Виконавець;

4.5.2. on-line оплата банківською карткою VISA/MasterCard через платіжну систему ПАТ «Комерційний банк «ПриватБанк». Всі додаткові витрати з перерахування грошових коштів за замовлення несе Виконавець.

4.6. При виборі on-line оплати після оформлення замовлення Користувач буде перенаправлений на захищену платіжну сторінку ПАТ «Комерційний банк «ПриватБанк» (www.liqpay.com), де йому необхідно ввести дані його банківської карти. Для додаткової аутентифікації власника картки використовується протокол 3D Secure. Якщо Банк Користувача підтримує цю технологію, він буде перенаправлений на його сервер для додаткової ідентифікації. Інформацію про правила і методи додаткової ідентифікації Користувач може уточнити в банку, що випустив його банківську карту.

4.7. ПАТ «Комерційний банк «ПриватБанк» захищає та обробляє дані банківської картки Користувача за стандартом безпеки PCI DSS 2.0. Передача інформації в платіжний шлюз відбувається із застосуванням технології шифрування SSL. Подальша передача інформації відбувається по закритих банківських мережах, що мають найвищий рівень надійності. ПАТ «Комерційний банк «ПриватБанк» не передає дані картки Користувача Виконавцю та іншим третім особам. Для додаткової аутентифікації власника картки використовується протокол 3D Secure.

4.8. Безпеку обробки інтернет-платежів гарантує ПАТ «Комерційний банк «ПриватБанк». Всі операції з платіжними картками відбуваються відповідно до вимог VISA International, MasterCard та інших платіжних систем. При передачі інформації використовуються спеціальні технології безпеки карткових онлайн-платежів, обробка даних ведеться на безпечному високотехнологічному сервері процесингової компанії.

4.9. При наявності питань по здійсненому платежу, Користувач може звернутися в Контакт центр Виконавця.

4.10. Користувач має право відмовитися від оплати замовлення або вимагати повернути сплачені кошти в наступних випадках:

4.10.1. односторонньої відмови Виконавця від реалізації продукції;

4.10.2. безпідставного порушення терміну доставки більш ніж на 1 (одну) годину від зазначеного в замовленні часу доставки;

4.10.3. невідповідності якості продукції, про що Користувач зобов'язаний повідомити в Контакт центр Виконавця протягом 1 (однієї) години з моменту доставки/отримання замовлення;

4.10.4. односторонньої відмови Користувача від отримання продукції, про що Користувач зобов'язаний повідомити в Контакт центр Виконавця не пізніше, ніж через 5 (п'ять) хвилин після підтвердження замовлення оператором Контакт центру, або отримання Користувачем смс повідомлення що підтверджує факт отримання рестораном замовлення.

4.11. Повернення коштів, сплачених Користувачем через www.liqpay.com банківською картою, здійснюється тільки на ту карту, з якої була проведена оплата.

4.12. Виконавець має право відмовити Користувачеві в оформленні замовлення з формою оплати «готівкою або карткою кур'єру», якщо раніше оформлені замовлення Користувача не були доставлені з його провини. Наприклад, якщо Користувач не відкрив двері або не відповів по телефону кур'єру при доставці замовлення, або Користувач вказав адресу доставки, яка не існує, і т. п.

5. Зобов'язання щодо реєстрації та користування мобільним додатком

5.1. Для того, щоб скористатися послугами Виконавця, Користувач погоджується надати правдиву, точну і повну інформацію про себе з питань, запропонованих у формі реєстрації і висловити згоду з умовами Угоди, шляхом підтвердження пункту «Я приймаю умови Угоди».

5.2. Якщо Користувач надає невірну інформацію або у Виконавця є серйозні підстави вважати, що надана ним інформація невірна, неповна або неточна, Виконавець має право призупинити або скасувати реєстрацію Користувача і відмовити йому у використанні своїх служб (послуг).

6. Умови використання матеріалів, розміщених у мобільному додатку

6.1. Мобільний додаток містить матеріали, що охороняються авторським правом, товарні знаки та інші матеріали, що охороняються законом, включаючи, без обмежень: тексти, фотографії, графічні зображення.

6.2. При цьому весь зміст мобільного додатку охороняється авторським правом як витвір, створений колективною творчою працею, відповідно до законодавства України Про авторське право і суміжні права.

6.3. Виконавцю належить авторське право на використання змісту мобільного додатку (в тому числі, право на підбір, розташування, систематизацію і перетворення даних, що містяться в мобільному додатку, а також на самі вихідні дані), крім випадків, окремо зазначених у змісті опублікованих в мобільному додатку матеріалів.

6.4. Користувач не має права вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або поступці, створювати похідні продукти або іншим чином використовувати, частково або повністю, зміст мобільного додатку.

6.5. Користувач зобов'язується використовувати мобільний додаток тільки в законних цілях.

6.6. Користувач зобов'язується не розміщувати в мобільному додатку і не направляти будь-куди через/за допомогою мобільного додатку будь-які матеріали наступного характеру:

6.6.1. які порушують законодавство, містять погрози і образи, дискредитують інших осіб, порушують права громадян на приватне життя або публічний порядок, носять непристойний характер;

6.6.2. які порушують в тій чи іншій мірі честь і гідність, права й інтереси, що охороняються законом, інших осіб;

6.6.3. які сприяють або містять заклики до розпалювання релігійної, расової або міжнаціональної ворожнечі, містять спроби розпалювання ворожнечі або заклики до насильства;

6.6.4. а також інші матеріали, які спонукають інших осіб на протиправну поведінку, що тягне кримінальну, цивільно-правову та іншу відповідальність або будь-яким чином порушують положення законодавства.

6.7. Користувач зобов'язується не розміщувати в мобільному додатку і не направляти через/за допомогою мобільного додатку матеріали, які є рекламою будь-яких товарів або послуг, без отримання попередньої відкритої згоди виконавця.

6.8. Користувач зобов'язується не використовувати мобільний додаток для реклами або іншого стимулювання збуту будь-яких товарів і послуг в будь-якій формі, включаючи, але не обмежуючись, стимулювання користувачів до підписки на іншу систему інтерактивного обслуговування, що є конкурентом мобільного додатку.

6.9. Користувач зобов'язується не завантажувати, не розміщувати або іншим чином не використовувати в мобільному додатку будь-які матеріали, що охороняються законодавством про інтелектуальну власність (в тому числі, авторським правом, законодавством про товарні знаки), та інші матеріали, що охороняються законодавством, без отримання вираженого дозволу власника прав на матеріал, що охороняється. При цьому зобов'язання доведення того, що розміщення матеріалів у мобільному додатку Користувачем не порушує авторські, суміжні та інші права третіх осіб на розміщені матеріали, а також відповідальність за незаконне розміщення лежить на Користувачеві.

6.10. Виконавець не несе відповідальність за відгуки, опубліковані Користувачем.

6.11. Виконавець залишає за собою право розміщувати коментарі до відгуку Користувача. Виконавець залишає за собою право не розміщувати і видаляти відгуки Користувача, що порушують законодавство України і завдають шкоди законним інтересам третіх осіб.

7. Відповідальність Сторін

7.1. Виконавець несе відповідальність за дотримання/недотримання своїх зобов'язань перед Користувачем, а також за достовірність інформації.

8. Право власності Виконавця

8.1. Користувач визнає і погоджується з тим, що служби мобільного додатку і всі необхідні програми, пов'язані з ними, містять конфіденційну інформацію, яка захищена законами про інтелектуальну власність та іншими українськими та міжнародними законами. Користувач погоджується не модифікувати, не продавати, не поширювати цей контент і програми, повністю або частинами.

9. Конфіденційність

9.1. Персональні дані Користувача обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

9.2. При оформленні замовлення по телефону Контактного центру Виконавця або через мобільний додаток, Користувач надає наступну інформацію: ім'я, номер контактного телефону, дату народження, адресу доставки товару.

9.3. Надаючи свої персональні дані при реєстрації/оформленні замовлення, Користувач погоджується на їх обробку Виконавцем, у тому числі і в цілях виконання Виконавцем зобов'язань перед Користувачем у рамках цієї Угоди, інформування Користувачів про свої послуги, просування товарів і послуг, проведення електронних і sms опитувань, контролю маркетингових акцій, клієнтської підтримки, організації доставки товару Користувачам, проведення розіграшів призів серед Користувачів, контролю задоволеності Користувача, а також якості послуг, що надаються службами/сервісами Виконавця. Не вважається порушенням надання Виконавцем інформації партнерам, агентам і третім особам, чинним на підставі договору з Виконавцем, для виконання зобов'язань перед Користувачем.

9.4. Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу (в тому числі передачу третім особам, не виключаючи транскордонну передачу, якщо необхідність в ній виникла в ході виконання зобов'язань), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

9.5. Виконавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача за його згодою. Користувач має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача про замовлення і етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем.

9.6. Виконавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію, і Виконавець має право передавати інформацію про «cookies» Партнерам, агентам і третім особам, які мають укладені з Виконавцем договори, для виконання зобов'язань перед Користувачем і для цілей статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

9.7. Виконавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем в мобільному додатку в загальнодоступній формі.

9.8. Виконавець має право здійснювати записи телефонних розмов із Користувачем. При цьому Виконавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, та/або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання замовлень.

10. Загальні положення

10.1. Ця Угода регулюється нормами законодавства України.

10.2. Всі можливі суперечки з приводу Угоди вирішуються згідно з нормами чинного законодавства України.

10.3. Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Виконавцем агентських відносин, відносин товариства, відносин зі спільної діяльності, відносин особистого найму, або будь-яких інших відносин, прямо не передбачених цією Угодою.
Made on
Tilda